Szereposztás

Elle Woods

Misurák Tünde

Misurák Tünde - Elle Woods2001-ben egy esélyegyenlőségi társulatnál, a Karaván Művészeti Alapítványnál kezdte pályafutását Misurák Tünde. Nem csak szakmai, de sok emberi tapasztalattal is gazdagodott. 2006-ban a Kaposvári Egyetem, Művészeti Karán tanulta a színész mesterséget Mohácsi János osztályában.2009-ben, végzősként már a Nemzeti Színházban mutathatta meg magát. The Black Rider, ez volt a címe annak a szcenírozott koncertnek, melyben Kätchen szerepét játszotta. Friss diplomásként a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház társulatához szerződött. Bevallása szerint, sokat tanult színházról és mesterségről a kiváló kollégáktól. Az itt töltött öt év alatt sokféle műfajban és szerepkörben bizonyított. Olyan szerepekben nyerte el a közönség szeretetét, mint az Olivér Nancy-je, a János Vitéz Iluskája, a Primadonnák Maggie-je, a Liliomfi Erzsikéje, a Footloose Rusty-ja, a Doktor úr Lenkéje, mélységeket mutathatott meg a Színésznők Mrs. Farley-jaként, vagy a La Mancha Lovagja Aldonzájaként. Első monodrámáját is Zalaegerszegen láthatta a nagyérdemű, Cserháti Zsuzsa dalokkal játszotta Editet, a Boldogság gyere haza című előadásban. 2014-ben az egri Gárdonyi Géza Színház társulatához szerződött. Eljátszotta első operett szerepét, Daisy Parkert a Bál a Savoyban előadásból, ami különösen kedves volt neki. Majd jött a Kölyök című musical, és az egri közönség a szívébe zárta Maryt, az énekesnőt.

Elle Woods

Szegő Adrienn

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen szerzett diplomát Operett-musical szakon. Már gyerekszínészként is több főszerepben láthatta a közönség, mint például a Padlás Sünijeként, vagy Nyilas Misiként. 
Egyetemi vizsgaelőadásai között is jelentős alakítások sorakoznak, a Miss Saigon Kim-jétől az Apácák Mária Amnézia nővérén keresztül a Kis éji zene Anne szerepéig, valamint olyan legendás darabok, mint a Démonológia és a Kokainfutár. Az egyetemi évek után a Miskolci Nemzeti Színházhoz szerződött, ahol többek között a Csárdáskirálynő Szilviájaként, valamint a Valahol Európában, A muzsika hangja és az Anconai szerelmesek főszerepeiben volt látható. A debreceni Csokonai Színház West Side Storyjában Maria volt, a Thália Színházban Nancyt alakította az Oliver-ben. A Madách Színházban a Volt egyszer egy csapat című musicalben szerepelt, részt vett a Vámpírok bálja magyarországi ősbemutatójában, a Musical Színház tagjaként pedig Lucy szerepét játszotta a Jekyll és Hyde-ban. 2009-ben döntött úgy, hogy régi álmát valóra váltja, és felfedezi a világot egy óceánjáró hajó énekes szólistájaként. A Christmas Carol című musical németországi turnéjában Belle szerepét játszotta, és részt vett Andrew Lloyd Webber Sunset Boulevard című musicaljének osztrák ősbemutatójában is, de ezen kívül rendszeresen szerepel Németország több színházában és koncertszínpadain is.
 A Die Nacht der Musicals (A Musicalek éjszakája) turnéval bejárta egész Európát, az operettek hagyományait pedig a Monarchia Operett tagjaként őrzi, Magyarországon és külföldön egyaránt. Jelenleg párjával Münchenben él. Adrienn nagyon örül, hogy Elle Woods szerepét egy ilyen nagyszerű csapat tagjaként formálhatja meg.

Emmett Forrest

Bálint Ádám

A Petőfi Musical Stúdió tagjaként a Mária Evangéliuma és a Valahol Európában előadásokban játszotta első szerepeit. Az Operettszínházban a Pesti Broadway Stúdió elvégzése után 2005-ben Rómeóként debütált, ekkor kapta meg diplomáját a Színészkamarától. Leginkább karakterszerepekben láthatja a közönség: Lumière (A Szépség és a Szörnyeteg), Jack Favell (Rebecca), Ferenc József (Elisabeth), Carl Brunner (Ghost), Demetrius (Szentiván-éji álom), Kuncz Feri (Abigél), Poire (Sybill), Mercutio (Rómeó és Júlia). A színházi munka mellett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen művészettörténet-francia szakon szerzett diplomát.

Emmett Forrest

Bercsényi Péter

2008-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész szakán, majd végzős hallgatóként a Budapest Bábszínházba szerződött. Ezzel párhuzamosan viszont rendszeresen dolgozott független társulatokkal, így lassan a tágabb színházi szférában is elkezdték megismerni a nevét. A Thália, a Szkéné és az Átrium mellett láthattuk őt a Belvárosi- és az Örkény Színházban is. Bár rendre prózai előadásokban foglalkoztatták, sosem hagyták figyelmen kívül szembetűnő zenés képességeit. Musicalben először egy szerepátvétel keretein belül állt színpadra, a Magyar Színház Sweet Charity-jében, amit ebben a műfajban három évvel később a Budapest Bábszínház „Kabaré”-ja követett. Az előadás Konferansziéjaként nyújtott alakításáért Kritikusdíjjal jutalmazták, de addigra már szabadúszóként kereste a helyét a színházi világban, azzal az eltökélt szándékkal, hogy alaposabban kipróbálja magát a zenés berkekben. A korábbi elismerések végképp feltüzelték a kíváncsiságát, rendszeresen járt meghallgatásokra, míg végül a Dr. Szöszi Emmett Forrestjének bőrébe bújva teheti próbára tudását, melyet 2014-től a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész hallgatóinak is igyekszik átadni. Alkalmanként a rendezői széket is elfoglalja, idén márciusban a negyedik előadását készíti el. Emellett gyakran szinkronizál, de nem csak szöveges, hanem időnként zenés szerepekben is hallhatjuk a hangját. Jelenleg nagyon intenzív alkotói korszakát éli, és nagyon bizakodó, hiszen Emmett Forresttel három álomszerepe közül már a második válik valóra.

Paulette Bonafonté

Udvarias Anna

Érettségi után – Eötvös József Gimnázium – a Rock Színház stúdióját kezdte el, a Színház és Filmművészeti Főiskolára 1989-ben nyert felvételt. A Rock Színház tagja volt annak 1996-os megszűnéséig. Vendégként játszott a Vígszinházban és az Operett Színházban. Ez utóbbi teátrumban 1996-tól 1999-ig volt tag, majd a Budaörsi Játékszín érintésével 11 évig a Körúti Színházzal járta az országot. Rendszeresen szinkronizál, 2014-ben a Rising Star cimű műsorban a 10.helyen végzett. A Magyar Színházban a Sugar-Van aki forrón szereti és a Naptárlányok c.darabokban vendégművészeként játszik.
Fontosabb szerepei:
Evita/Webber-Rice: Evita-Rock Színház
Ellen/Schönberg-Boublin: Miss Saigon-Rock Színház
Audry/Ashmann-Menken: Rémségek kicsiny boltja-Rock Szinház
Anita/Bernstein: West Side Story-Vígszinház
Elza/Rodgers-Hammerstein: A muzsika hangja-Operett Színház
Mrs.Vane/Wilde-Várkonyi-Ács: Dorian Gray-Rock Színház
Polly/Gershwin-Ludwig: Crazy For You-Operett Színház
Wildhorn-Bricusse: Jekyll és Hyde-Musical Színház
Juliska/Molnár-Kocsák-Miklós: Vörös Malom-Körúti Színház
Kerekes Anna/Vitéz-Vadnai: Meseautó-Körúti színház
Frici/Piri/Eisemann-Szilágyi: Én és a kisöcsém-Körúti Színház
Boureverné/Marcel Achard: A bolond lány-Körúti Színház

Bűnök és szerelmek/napi sorozat TV2/
Csak színház és más semmi/Duna TV sorozat/

Paulette Bonafonté

Siménfalvy Ágota

Siménfalvy Ágota híres színészdinasztia tagja, zenei tanulmányait a Magyar Rádió Gyermekkórusában kezdte, majd a Városmajori Gimnázium leánykarában folytatta. A Színművészeti Egyetem operett-musical szakán végzett Szirtes Tamás és Léner Péter osztályában, aminek elvégzése után rögtön a Budapesti Operettszínházhoz szerződött melynek azóta is hűséges tagja. Számos musical és operett szerepe mellett, a TV2 napi sorozatából is ismerhetik, három éven át forgatott egy altatóorvos bőrébe bújva. Több albumot jelentetett meg, pop és musical illetve gyermekeknek készült dalokkal. Anyaszínházi szerepei mellett jelenleg az Operettszínház németországi turnéján, német nyelven játssza a Szépség és a Szörnyeteg című musical Teamamáját. Öt éve a Recirquel újcirkusz társulat produkcióinak énekesnője.
Fontosabb szerepei:
Menyasszonytánc- Rózsi,
Sweet Charity- Charity,
A muzsika hangja- Mária,
West Side Story- Anita,
Mozart!- Constanze,
Abigél- Horn Mici,
Koldusopera- Peachum-né
Ibusár- Jolán,
Rómeó és Júlia- Capulet-né,
La Mancha lovagja- Aldonza

Callahan Professzor

Kiss Zoltán

„Az élet kihívás – fogadd el! Az élet kötelesség – teljesítsd! Az élet élet – éljed!” Kiss Zoltán

1997-ben végzett a Színművészeti Egyetemen, Szinetár Miklós osztályában. Ezután sok mérföldkő követte egymást a pályáján. Tagja volt Szolnok, Székesfehérvár, a Budapesti Operettszínház, Sopron és Kecskemét társulatának, és számos külföldi bemutatkozásra adódott lehetősége, Németországtól Oroszországon át Japánig. Szinte az összes klasszikus operettben játszott. Legkedvesebb szerepei talán: Zsupán Kálmán (Marica grófnő), Bóni gróf (Csárdáskirálynő), Musztafa (Bál a Savoy-ban), de ezzel még közel sem teljes a lista. A musicalek közül nagy kedvenc az Elizabeth Rudolfja, a Nyomorultakból az Enjolras, Marley az Isten pénzéből, vagy a Valahol Európában Ficsúrja. Szerepelt prózai előadásokban, drámákban és vígjátékokban, mint pl. Kakukkfészek, Páratlan páros, Csoportterápia, illetve klasszikus művekben is. Néptáncos múltja a mai napig segítségére van, és sok mindenre megtanította: tiszteletre, fegyelemre, kitartásra, és mindezek mellett játékra. Játszik bármin és bármivel, földön, vízen, jégen, lóháton, ütővel, íjjal vagy gitárral a kézben. Tagja a színészválogatottnak, de a nagy kedvenc sport a jégkorong. Életét meghatározza a mondás, mely szerint „színház az egész világ”. A játékon kívül viszont nem állhatja a játszmákat, és amiben vagy akiben hisz, azért a falon is átmegy.

Warner Huntington III

Horváth Dániel

Horváth Dániel 1992-ben született, Miskolcon, a Zrínyi Ilona Gimnáziumban érettségizett 2011-ben.
2014-2017-ig a Pesti Broadway Stúdió tanulója volt.
2015-től játszik a Budapesti Operettszínházban, első jelentős szerepe, a Rómeó és Júliából, Tybalt. Láthatjuk még a következő darabokban: Elfújta a szél (Ashley), Szegény Dzsoni és Árnika (Dzsoni), A Notre Dame-i toronyőr (Jehan), Ének az esőben (Énekes), Lady Budapest (Péter), Isten Pénze (Fred), Nők az idegösszeomlás szélén (Carlos). Valamint a Vidám Színpadon, az Egy csók és más semmi c. zenés vígjátékban, Dr Sándor szerepét alakítja. Októbertől pedig Warner szerepében “tetszeleghet”.

Warner Huntington III

Pesák Ádám

Pesák Ádám 23 éves pályakezdő színművész. A Pesti Broadway Stúdióban végzett 2 évvel
ezelőtt, ami a Budapesti Operettszínház és a MÁV Vasutas Zeneiskola összefogásával jött
létre. Ádám azóta számos szerepben feltűnik a Budapesti Operettszínházban. Ilyen például a
Nők az idegösszeomlás szélén, Lili Bárónő, A nemrég bemutatott Dorian Gray, Virágot
Algernonnak, Erdei kalamjka. Nemrég debütált főszereplőként a Talpra magyar című
rockmusicalben a Papp László Budapest Sportarénában. Most kezdte el igazán bontogatni a
szárnyait. Nagyon nagy Filmrajongó. Nagyon szereti otthon, Szécsényben az Ipoly partján
horgászbottal a kezében összeszedni a gondolatait, és boldog ha van rá lehetősége, hogy
haza jusson.

Vivienne Kensington

Baranyai Anna

2005-ben végzett a Budapesti Operett Színház Pesti Broadway stúdiójában.
7 évig volt a Budapesti Operett Színház szólistája, majd a Madách Színház társulatához igazolt. Ezzel párhuzamosan 3 évet töltött a Győri Nemzeti Színházban.
Játszott Szombathelyen, Tatabányán, megfordult a PS produkcióban, a Musical Színházban és számos külföldi turnén vett részt.
2011- ben megnyerte az Első Nemzetközi Lévay Szilveszter Musical Énekverseny női szóló kategóriáját.
2012-ben Szirtes Tamás felkérésére, “Úgy élj mint a szél” címmel bemutatták első önálló zenés estjét, Balog Jánossal közösen.
2017-ben Sándor Péterrel és Egyházi Gézával megalapították a Musical Revolution formációjukat, aminek bemutatkozó nagykoncertje a Szegedi Nemzeti Színházban volt.
Főbb szerepei:
Evita- Eva Peron (Iseumi Nyári Játékok)
Sakk- Florence
A nyomorultak- Fantine
Jézus Krisztus Szupersztár- Mária Magdolna
Vámpírok bálja- Magda
Rómeó és Júlia- Lady Montague
Rudolf- Stefánia
Tavaszébredés musical – Ilse
Hair- Peggy ( Szegedi Szabadtéri Játékok)
Mary Poppins- Madaras Asszony
West Side story – Rosalia ( Müpa)
Részt vett az István a király amerikai, a Mozart müncheni turnéján.
Németországban és Ausztriában turnézott a Hairrel és vendégszólistája volt a The Best of Webber német musical shownak.

Vivienne Kensington

Stróbel Dóra

Dóra hétévesen kezdett a zenével ismerkedni – előbb hangszereken keresztül, amelyeken zenekarokban is játszott. Később az éneklés került a középpontba, előbb a jazz, majd a musical világa. A színészmesterséggel a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójában ismerkedett, illetve Kővári Judit Kővirágok énekiskolájának is növendéke volt. Az Operettszínházban közreműködött a Rudolf és a Mozart! előadásokban, a vizsgaelőadások során pedig a prózai szerepek mellett megformálta többek között Killer Queen (We will rock you), Mrs. Sherman (Fame), Zsófia (Elisabeth) szerepét. Az iskola elvégzése után a Made in Hungária című filmben szerepelt, mint Hella, a baráti NDK-ból érkező lány – a filmzenei CD-n való közreműködéséért aranylemezt kapott. A Francia Intézet Nagy dalversenyén második helyezést ért el a Notre Dame de Paris egyik betétdalával, majd a Horvátországban megrendezésre kerülő frankofón ünnepen is vendégszerepelt ezzel a dallal. A Vámpírok Bálja budapesti előadásaiban Magda és Sarah szerepét osztották rá, a produkcióban annak magyarországi ősbemutatójától (2007) kezdve közreműködik. Később Bécsben is szerepet ajánlottak neki a darabban, így 2009 és 2011 között a Ronacher színpadán játszott a Tanz der Vampire előadásaiban, német nyelven, továbbá ugyanitt közreműködött a Jézus Krisztus Szupersztár produkciójában is, angol nyelven. Mindkét produkció Bécsben kiadott zenei albumán is közreműködik. Itthon játszott többek között a Belvárosi Színházban, az IBS Színpadon, a Nyugati Teátrumban, a Budaörsi Színházban, a Pince Színházban (Covershow, Sweeney Todd, Nyavalyások, I love musical, Isadora stb.), továbbá dolgozott a Bolyki testvérekkel, Balázs Fecóval, Vukán Györggyel, hallható Csernus Imre: A nő című művének hangoskönyv változatában, illetve Serbán Attila Premier Musical Tour című lemezén is. Rendszeres szereplője a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének (Hair, Olivér!, Dzsungel Könyve, Majom a ketrecben, Karácsonyi ének stb.), illetve állandó énekesként közreműködik a 17 Big Band koncertjein.

Brooke Taylor Wyndham

Ladinek Judit

Gyermekkorában szertornázott, majd néptáncolt. A Talentum Tánc-és Zeneművészeti Iskolában érettségizik, majd a Madách Színházhoz kerül, mint táncos.
1993: Felvételt nyer a Színház-és Filmművészeti Egyetemre, Szinetár Miklós osztályába,1997-ben diplomázik.
Azóta főleg a Madách Színházban dolgozik, mint színész.
Főbb szerepei:
Madách Színház:
Macskák: Jemima,Mindlevery,Bombalurina
Nyomorultak: Eponine
Ne most drágám: Sue Lawson
Isten pénze: Fanny
Egy nyári éj mosolya: Petra
Chicago: Velma Kelly
Anna Karenina: Lídia Ivanovna
Az opraház fantomja: Meg Giry
Producerek: Ulla
József és a színes szélesvásznú álomkabát: Narrátor
Conact: Feleség
Csoportterápia: Natasa
Furcsa pár: Gwendoline
Mary Poppins: Winifred Banks
Mamma mia: Tanya
Magyar Állami Operaház:
Billy Elliot: Mrs.Wilkinson
Fővárosi Operett Színház:
Crazy for you: Polly Baker
Wien Theater Ronacher:
Rockin’Musical show
Vígszínház:
West side story: Consuelo
Ferencvárosi Szabadtéri Színpad:
La Mancha lovagja: Aldonza

Brooke Taylor Wyndham

Száraz Janka

Janka életét egészen kisgyerek korától a zene, a színház, a tánc és a sport határozza meg. Édesapja zenész/ énekes, ezért mindennapjait átszőtte a zene. Ének pályafutása népdal énekléssel kezdődött, ahol csoportban többszörös Kiváló Nívó , Arany Páva díjas. Családjában több hivatásos sportoló is van, tőlük ered a küzdősportok szeretete.(12 év Kung-fu, 6év box ) Ebben számos versenyen is bizonyította tehetségét. (Többszörös Magyar bajnoki, Világbajnoki cím)  Gimnáziumban, a dráma tagozatról egyenes út vezetett a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba. Itt több darabban táncolt. Ezt követően nehéz döntést kellett hoznia. A sport és a művészeti pálya között kellett választania érettségi után. Felvételt nyert a Madách Musical Műhelybe , ez döntötte el végül, hogy a színházat választja hivatásának. Azóta is a Madách színház aktív tagja.Emellett több prózai előadásban is játszott, Tv-s sorozatban szerepelt. A sport szeretete természetesen megmaradt, fontosnak tartja, hogy szerves része legyen a mindennapjainak. Kislánya születése után szerezte meg sportedzői végzettségét, azóta másoknak is átadja az aktív élet szeretetét.

Margot (Delta NU)

Vajai Flóra

Veszprémben született, itt végezte az általános és középiskolát is. Ötévesen kezdett táncolni tanulni, ami azóta is szerves részét képezi mindennapjainak. Tizenöt éves korától öt éven át a veszprémi Pannon Várszínház zenés előadásaiban játszott kisebb szerepeket. 2012-ben végzett a Pesti Magyar Színiakadémián, majd egy évig a Rock Színház Alapítvány alakuló társulatával dolgozott. Ezt követően egy utazó produkcióval bő egy évig turnézott külföldön. 2014 szeptembere óta szabadúszóként dolgozik a Madách Színházban, a Magyar Színházban, az Experidance társulatával, és a Magyar Népmese Színházban, a tévénézők pedig a Holnap tali! című ifjúsági sorozatban találkozhattak vele. Színházi elfoglaltságai mellett Budapest több pontján tart rendszeresen Kerekítő baba-mama foglalkozásokat a legkisebb korosztálynak, immáron 4 éve. Szabadidejében rúdtánc edzésre jár, gitár- és ének-tudását fejleszti, sok időt tölt kutyájával is, aki ahova csak teheti, elkíséri gazdáját. 2016-ban pszichológusi diplomát szerzett az ELTE mesterképzésén.

Margot (Delta NU)

Zsitva Réka

Zenetagozatos iskolájának köszönhetően gyerekkora óta élete része a zene, zongorán és fuvolán 6 évig tanult. Azóta magánúton fejleszti tovább ének tudását. Tanulmányait a Madách Musical Táncművészeti Szakközépiskolában végezte, ahonnan a Madách Színház tánckarába nyert felvételt.
Fontosabb szerepek:
Madách Színház – Az Operaház fantomja – Meg Giry
Madách Színház – Mamma mia! – Lisa
Madách Színház – Anna Karenina – Olasz szakácsnő
PS Produkció – Vámpírok bálja – ének/tánc ensemble
PS Produkció – We will rock you – Cindy Lauper
Madách Színház – Macskák, A nyomorultak, Szerelmes Shakespeare, Jézus Krisztus Szupersztár, Mary Poppins – táncművész

Serena (Delta NU)

Cover Enid

Fábián Nikolett

Niki a zenei pályával általános iskolában kezdett ismerkedni. 10 évesen került iskolája kórusába, melynek oszlopos tagjává vált, majd a középiskolában áttért a magánének irányába. Széles repertoárral rendelkezik, szinte minden stílusban kipróbálta már magát, mégis legközelebb a jazz és a musical áll hozzá. Színjátszással komolyabban szintén a középiskolában kezdett foglalkozni, majd kisebb kitérő után (elvégezte a Szegedi Tudományegyetem óvodapedagógus szakát), 2012-ben került a Budapesti Operettszínház által működtetett Pesti Broadway Stúdióba. 5 éven keresztül az Operettszínházban tanult, kisebb szerepekben látható volt az Elisabeth, Erdei kalamajka, Elfújta a szél produkciókban is. Játszott a Spirit színház Godspell előadásában, és a Novák Péter rendezésében színpadra állított István, a királyban is a Királydombon. Gyermekszeretetéből fakadóan a Dumaszínház gyermekelőadásainak oszlopos tagja, de találkozhatunk vele a Hatszín Teátrum és a Vidám színpad produkcióiban is.

Serena (Delta NU)

Moravszki Enikő

A Pesti Broadway Stúdiójában végzett. Az Operettszínház számos musicalében szerepelt: Tavaszébredés, Mozart, Szépség és a Szörnyeteg, Miss Saigon, Rómeó és Júlia…
Évekig turnézott Németország, Ausztria, Svájc legnagyobb városaiban a Die Schöne und Das Biest musicallel. Rendszeresen ad koncertet a Hooligans frontemberével, Ördög Tiborral a Csipa és a Kisamerika zenekarral. A Super Troupers csapatával turnézik szerte az országban, akikkel felelevenítik az ABBA együttes legismertebb dalait. Amire legbüszkébb, a Freelusion által létrehozott Butterfly produkció, ami a világon egyedi énekes showműsor, hiszen a hang és mozgás mellett nagy szerepet kap a színpadon megjelenített 3D videomapping technika. A We Will Rock You musicalben is láthatjuk, amely az első munkája a PS produkcióval.
Legújabb kihívása a Dr. Szöszi musicalben Serena karaktere.

Pilar (Delta NU)

Nagy Barbara

Barbi Békéscsabán töltötte gyermekkorát, itt szeretett bele a színházba, az ottani ifjúsági házban működő Csabai Színistúdió karizmatikus tanárainak és magával ragadó légkörének köszönhetően. Az érettségit követően tanulmányait a Pesti Magyar Színiakadémián folytatta Iglódi István osztályában, akitől megtanulhatta a színjátszás és a zenés mesterség alapjait. A gondtalan akadémista évek után a Pannon Várszínházban töltött el egy évadot, majd átszerződött az egri Gárdonyi Géza Színházhoz, melynek mai napig társulati tagja. Szeret főzni, gitározni, olvasni, jógázni és kirándulni -ha lehet, Vagány nevű kutyusával.
Főbb szerepei:
Charley nénje (Kitty Verdun), Lili bárónő (Clarisse), Legyetek jók, ha tudtok (Leonetta), La Mancha lovagja (Aldonza), Csárdáskirálynő (Stázi), Két úr szolgája (Clarice), Két úr szolgája (Smeraldina), Óz, a nagy varázsló ( Toto kutya), Domján (Színésznő), Hyppolit, a lakáj (Mimi), A padlás (Kölyök), Csíksomlyói passió (Kirika), Annuska (Sárika), A kölyök ( Lucy), Ludas Mátyás (Díszletliba), József és a színes szélesvásznú álomkabát (Putifárné), A kis herceg (Róka), Zrínyi 1566 (Lulla háremhölgy)

Pilar (Delta NU)

Pethő Dorottya

2013-ban végzett a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola zenés-színész szakán. Ezt követően a Madách Színház előadásaiban kapott lehetőséget, majd a PS Produkció előadásaiba is felvételt nyert. Ezalatt a BGE turizmus-vendéglátás szakán megszerezte diplomáját. Tagja a Bajai Fiatalok Színházának, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a szombathelyi Iseumi Szabadtéri játékokon, és a Komáromi Lovasszínházban is. A Ps Produkció We will rock you, Vámpírok bálja és Sakk előadásain kívül jelenleg a Madách Színház A Nyomorultak, Az operaház fantomja, Mamma mia!, Macskák, és  Rocksuli musicalekben vesz részt.
Fontosabb szerepei:
Dés-Nemes-Böhm-Horváth-Korcsmáros: Valahol Európában – Éva
Móricz-Miklós-Kocsák: Légy jó mindhalálig – Török néni
Zágon-Nóti-Eisemann: Hippolyt a lakáj – Schneiderné Aranka
Dan Goggin: Apácák – Mária Regina főnökasszony
Wasserman-Leigh-Darion: La Mancha lovagja – Mór lány
Tim Rice-Andrew Lloyd Webber: Jézus Krisztus Szupersztár – Soulgirl
Urbán-Gulyás: Minden egér szereti a sajtot – Lidi mama
Fekete-Munkási: Dögkeselyű – Pityu
Agatha Christie: És már senki sem, avagy a tíz kicsi néger – Emily Caroline Brent
Queen-Ben Elton: We will rock you – Tanárnő / Tina Turner

Enid WexleR

Papp Ancsa

Bár 2007-ben szépségkirálynővé választották a Hazánk Szépe országos szépségversenyen, a nagyobb közönség mégis 2008 februárjában ismerhette meg az Mtv1-es A Társulat c. tehetségkutató műsorban, amit az István a király 25. Jubileumi előadás szereposztására hoztak létre. 12 hetes élőműsor, döntők és megannyi dal alapján végül Koppány egyik feleségét, Enikőt játszhatta 12 ezer ember előtt a Papp László Sportarénában.
Országszerte szerte számos színházban játszott szebbnél szebb prózai és zenés szerepeket: Szolnoki Szigligeti Színház, Veszprémi Pannonvárszínház, Győri Nemzeti Színház, stb…
Jelenleg a Budapesti Térszínház társulati tagja  2013 óta. Főbb szerepei: Szophoklèsz: Antigonè- Antigonè; Bornemisza Péter: Magyar Elektra- Elektra   Moliere: Tartuffe- Marianne, A miniszter félrelép- Pamela, Goldoni: Két úr szolgája-Smeraldina, Chicago: Roxie Hart.
Mivel zenés osztályban végzett, ezért prózai szerepei mellett párhuzamosan a zenei
fellépések világában is jelen van. Hol a Váci Szimfonikus Zenekar primadonnájaként lép színpadra Farkas Pál vezénylésével, hol pedig a Music Szellection dívájaként filmzenei, retro- pop, táncdal vagy operett esteken országszerte.
Filmes, tv-s szerepvállalásai is vannak színpad szeretete mellett. Láthattuk: Móricz Zsigmond: Láthatatlan seb c. tvjátékban Aranka a kurtizánlányként, de Árpa Attila mozifilmjében is feltűnt az Argo2-ben Hangyás Dzsoni oldalán hisztis menyasszonyként. 2017 novemberétől pedig a SzuperTv2 –es napisorozat, a Jóban Rosszban csapatát erősíti “Krasznai Ágnes” nővérként.

Gaelen / Elle Mamája / Courtney

Jancsó Dóra

Jancsó Dóra színművész 17 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház tagja, jelenleg szabadúszó. Színházi évei alatt számtalan nagy sikerű prózai és zenés darabban játszott. Érettségi után felvételt nyert a budapesti Theatrum Színiakadémiára, ahol mesterség tanára Pethes György volt. Miután itt végezett, az 1999 / 2000-es évadban a Miskolci Nemzeti Színházhoz szerződött. Egy év múlva főszerepet játszott Shakespeare, A velencei kalmár című darabjában (Portia), amire a Színészkamarától színész I. diplomát kapott. Prózai szakon végzett, de emellett magán úton énekelni tanult. Hangképző tanárai voltak: Kővári Judit, a Színház és Filmművészeti egyetem énektanára. A későbbiekben Nádor Magda operaénekes, a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem énekmódszertan tanára. Növendéke volt a Magyar Hajnal énekstúdiónak ahol Simonné Balogh Emesétől pop és könnyűzenei műfajt tanult Brett Manning hangképzési gyakorlatai alapján. Jelenleg is tanulmányokat folytat a Színház és Filmművészeti egyetemen, drámainstruktor szakon, Kocsis Gergő és Szőcs Artúr osztályában. Kiváló alakításait mind a közönség, mind a szakma díjakkal ismerte el.
Díjai:
2011″Az év színésze”-díj az Észak-Magyarország olvasóinak szavazatai alapján
2011 Megyei Prima Primissima Díj jelölés
2012 „Az év színésze”-díj az Észak-Magyarország olvasóinak szavazatai alapján
2012.ben és 2013.ban is ,,Máthé Baba-díj” A TVK által alapított díj a közönség szavazatai alapján
2015.ben és 2016.ban is „Az év színésze” – díj.

Winthrop / Elle Papája / Riporter

Bardóczy Attila

A Színház-és Filmművészeti Főiskola után a frissen alakult Rock-Színházhoz szerződött, ahol a musical-irodalom jelentős szerepeit játszotta el. Szerepelt az Evita, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Nyomorultak, a West Side Story, a Miss Saigon, a Sztárcsinálók, a Krónikás, és még több darabban is, és nemcsak idehaza, hanem külföldön is. A Rock-Színház megszűnése után egy időre az Operett-Színház következett, ahol musicalek mellett: Crazy for you, Van aki forrón szereti, Mozart, A Szépség és a Szörnyeteg, operettekben is játszott: Csárdáskirálynő, Luxemburg grófja, Viktória, Sybill, stb. Néhány éve szabadúszóként játszik számos társulatnál, és nem csak zenés szerepeket. Természetesen azóta is játszik külföldön is, valamint francia sanzon műsorával járja az országot. És most már darabokat is fordít francia nyelvről….

Winthrop / Elle Papája / Riporter

Bodrogi Attila

A zenés műfajban és a vígjátékokban érzi magát igazán otthonosan. Nemcsak a fővárosban, de több vidéki színházban is játszott már, illetve számtalan vidéki előadáson is folyamatosan láthatja a közönség. Fellépett többek között a Vidám Színpadon, a Játékszínben, a Karinthy Színházban, a Szolnoki Szigligeti Színházban, a Győri Nemzeti Színházban, a Fiatalok Színházában, az Újpest Színházban, a Budaörsi Játékszínben és a Pesti Művész Színház előadásaiban, illetve tagja volt a Musical Színháznak, a Kalocsai Színháznak, a Ruttkai Éva Színháznak, a Klub Színháznak, a Száguldó Orfeumnak, a Balnégyes Páholynak, a Kisszínháznak, az Applause Theaternek, a Görbe Tükör Társulatnak és a Műhelymunka Társulatnak is…Fontosabb szerepei közé tartozik: Frank Babberley (Charley nénje), Bóni gróf, Kerekes Ferkó, Leopold Mária, Miska (Csárdáskirálynő), Ben (A Vörös Pimpernel), Lord Basingstoke (Jekyll és Hyde), Norbert (A Kaktusz virága), Ibolya Ede (Csókos asszony), Pixi és Mixi gróf (Mágnás Miska), Zsupán Kálmán (Marica grófnő), Brusovszky, Gyula úr (Cirkuszhercegnő), Moritz Mohr (Apa csak egy van) illetve számtalan szerep felnőtt és gyermekelőadásokban. A televíziós sorozatok nézői láthatták a Pasik, a Szeress most!, a Barátok közt illetve a Jóban rosszban epizódjaiban és Koltai Róbert Világszám! c. filmjében is. 1998 óta több ezer filmben kölcsönözte a hangját, mint pl. Rablóból pandúr, Szerelmek St. Tropezben, A mi kis családunk, Cool Túra (Road Trip), Futurama, Szörny Rt., Pöttöm George Mackó-show, Bigyó felügyelő, Gyagyás család, Roary, Az áruló, Lalola, A bosszú álarca, stb. 2001-től különböző televíziós műsorok, 2003-tól az ELMÜ-ÉMÁSZ hivatalos hangja, 2009-től a Class FM Morning Show-jának, 2017-től a Rádió Balázsék c. műsorának hangja, továbbá számos tv-, rádióreklám is az ő hangján szólal meg.

Kyle / Grandmaster Chad / Dewey

Baksa András

Baksa András 1988-ban Kárpátalján született. Az Oberon Színiiskolában majd a Színház és Film Intézetben tanult színészmesterséget és klasszikus éneket. 11 évig hegedülni 6 évig zongorázni tanult.
Főbb szerepei:
Heather Hack- Nell Benjamin-Laurence O’Keefe: Dr. Szöszi /musical/ – Kyle/Aaron/Warner Huntington III. (BOK csarnok)
Ben Elton-Queen: We Will Rock You- Brit/Presser Pici (BOK csarnok)
Parti Nagy Lajos: Molière: Tartuffe /komédia/- Orgon (Szatmárnémeti Északi Színház Harag György társulat)
Zerkovitz Béla-Szilágyi László: Csókos asszony /operett/-Dorozsmai Pista (Szatmárnémeti Északi Színház, Harag György társulat)
Fazekas Bertalanné-Buzogány Béla: Csalafinta hozomány- Zsíros Tóth Pál, fülöpi kérő
Szörényi-Bródy: István, a király /rockopera/- István (Koprodukció- Szatmárnémeti Északi Színház Harag György társulat, Talán Teátrum)
John-Michael Tebelak-Stephen Schwartz: Godspell /musical/- Bohóc (Jászai Mari Színház-Népház, Tatabánya)
Carlo Goldoni: A hazug /komédia/ – Balanzoni  ( RS9 Színház) (vizsgaelőadás)
Pivarnyik Anikó: Ajtók /dráma/- Alkesz/Tanár (GlobArt társulat)
Buzogány-Turcsán: A Petőfi-titok (Petőfi) /musical/ –Petőfi Sándor/Petrovics Imre (Koprodukció- Szatmárnémeti Északi Színház, Talán Teátrum.)
Georges Feydeau: A hülyéje /komédia/ – Rédillon  ( Holdvilág Kamaraszínház)
Thorbjörn Egner: Zsófi nénit ellopták! /zenés mesejáték/- Kaszper, a rablóvezér (Szatmárnémeti Északi Színház Harag György társulat)
Buzogány-Turcsán-Iváncsics: A tékozló fiú  /musical/ – Fiú (Koprodukció: Szatmárnémet Észak Színház, Talán Teátrum)
Urbán Gyula: Egerek /zenés mesejáték/- Márton (Talán Teátrum)
Luigi Pirandello: Az ember, az állat és az erény /komédia/- Perella, hajóskapitány (Talán Teátrum)
Szigligeti Ede: Liliomfi /vígjáték/ – Gyuri, a pincér

Kate / Chutney (Delta NU)

Andrádi Zsanett

Általános iskolai tanulmányait Dunaújvárosban, a gimnáziumot pedig Székesfehérváron végezte. Korán elkezdett zongorázni és kórusban énekelni, így hamar kiderült, hogy a zene fontos része lesz életének. A székesfehérvári Vörösmarty Színházban szeretett bele a színházi világba, ahol gyerekszereplőként játszott A dzsungel könyve című musicalben. 1998 és 2001 között a Nemzeti Színiakadémiára járt (ma Pesti Magyar Színiakadémia). 2001–2006-ig a kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. 2007-től szabadúszóként dolgozik – a főváros prózai és zenés színpadain egyaránt találkozhatunk vele, számos szinkronos filmben, mesében, sorozatban hallhatjuk hangját.
Díjai:
Radó-díj (2002)
További fontos szerepei:
TÜKÖR ( Mészáros László-Lőrincz Andrea- Hófehérke musical)
VIRÁG ( Peter Stone – Jule Styne – Bob Merril: Sugar, Van, aki forrón szereti)
RICA-MACA, SANZONETT (Zerkovitz Béla – Szilágyi László: Csókos asszony)
HAJNAL NIKOLETT (Eisemann Mihály: Fekete Péter)
SARAH (Jim Steinman – Michael Kunze: Vámpírok bálja – PS Produkció)
JEANNIE (James Rado – Gerome Ragni – Galt MacDermot: Hair)
ELSŐ NŐ (Joe Dipietro – Jimmy Roberts: Ájlávjú… de jó vagy, légy más!)
MRS. B.; MACKÓLÁNY (Jeff Marx – Robert Lopez: A mi utcánk – Avenue Q)
LADY MARIAN (Miklós Tibor – Szomor György: Robin Hood)
LIESL (  (R. Rodgers – O. Hammerstein II. – H. Lindsay – R. Crouse: A muzsika hangja)
ARABELLA (Sütő András: Káin és Ábel)
Filmes és televíziós szerepei:
Pillangó – Róza
Égi madár – Mari
Munkaügyek – Szabó Anikó
Tóth János- Zsófia -egyetem
Nyitva- Swinger nő
Mackó- Júlia
Fapad- női utas

Bírónő / Üzletvezető

Borbás Erika

Énekes-színész. Színész minősítését 1996-ban szerezte Békéscsabán. 1997-2003 között a Győri Nemzeti Színház társulatának volt tagja. Szabadúszó színészként a Musical Színház, a Ruttkai Színház, a Pódium Színház és a Veres 1 Színház is foglalkoztatta. Tagja volt nemzetközi utazó társulatoknak, előadásaikkal bejárta Európát.
Énekesként számtalan zenekar stúdióvokalistája. Önálló zenés műsoraival, zenekarral országszerte fellép. 2013 óta a Budapest Voices acappella énekegyüttes szopránja. 2015-ben segített elindítani a StarDust Musical and Dance musical stúdiót, ahol éneket és színpadi alapismeretek oktat.
Főbb szerepei:
Grease – Marty
Jekyll és Hyde – Lucy/Nellie 
West Side Story – Anita 
Nyomorultak – Fantine
Valahol Európában – Éva
Hair – Peggy
Hotel Menthol – Klipsz
Csókos asszony – Rica Maca
Güll Baba – Rózsi
Két veronai nemes – Sylvia
Csapodár madárka – Bettia
Színházkomédia – Matild
Női furcs pár – Renée
Ne most drágám – Janne
Cyrano – Roxanne
Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról – Eszter
A 3 testőr – Anna királyné

Eladónő / Gyorsírónő

Cover Paulette / Elle Mamája:

Dorogi Barbara

Egyszerű családból indult. Gyulán született, Körösladányban nőtt fel. Egész
életében arról álmodott, hogy színésznő vagy énekesnő legyen. Nem
érdekelte semmi, csak hogy elérje a célját (egyszer még matekból is
megbukott). Harmadik alkalommal vették fel a Színház- és
Filmművészetire. Büszke, hogy diplomát szerzett. Büszke arra ahonnan
indult, és amit eddig elért. Élete tele volt csodálatos emberekkel. A
családja, a barátai, a tanárai, a kollégái, a közönség. Elégedett, és tele van
hittel, energiával, hogy méltó legyen a pályán minden egyes, új kihívásra.
Volt naiva az Operett Színházban, Máriaként a Muzsika hangjában,
Aldonza a La Mancha lovagjában, a Nemzeti Színházban, kiöregedett
primadonna a Luxemburg grófjában, az Anconai szerelmesekben Drusilla,
a római lány, a Pécsi Nemzeti Színházban, nyert sanzonversenyt, és még
sorolhatná. Élete legmeghatározóbb irányadója a szeretet, empátia és a
minőség.

Cece / DA Joyce Riley (Delta NU)

Cover Margot/Serena/Pilar


Kristine (Delta NU)

Cover Margot / Serena/Pilar

Molnár Lilla

A Budapesti Corvinus Egyetem végzős hallgatója. 7 éves kora óta a mindennapjai részét képezi a tánc. A modern és kortárs stílusok mellett jazz-t és balettet is tanult. A táncnak köszönhetően került be 12 évesen a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Valahol Európában című musiceljébe, mint gyerekszereplő. Ezt további zenés darabok követték, többek között a Kisfiú meg az oroszlánok; Mágnás Miska; Légy jó mindhalálig; Fafeye, a tengerész; Footloose; Made in Hungária. Érettségi után Budapestre költözött, és az ELTE Jazztánc versenyzős csoportjában fejlesztette tovább magát.

Nikol

Tátrai Eszter

Klasszikus- és kórusénekléssel kezdte zenei tanulmányait gyermekként Balatonfüreden.
2006-ban a budapesti Kőbányai Zenei Stúdióban végzett könnyűzenei énekes szakon.
2007-ben fél éves külföldi szerződésre ment a Thomson Destiny luxushajóra egy rendezvényzenekarral.
2008-ban kapta első színházi munkáját a szolnoki Szigligeti Színházban a Vörös Pimpernel–ben ensemble-ként.
2010-2012-ig szintén ezzel a darabbal a Győri Nemzeti Színháznál dolgozott, majd 2012-ben a görögországi Rodosz szigetére szerződött a Med Ents Ltd. angol-görög céghez. Itt, majd később Törökországban, Antalya-ban különböző showműsorokkal lépett fel 5 csillagos szállodákban. Abba, Soul Divas, The Voices, stb. produkciók után legutóbb 2017 nyarán Celine Dion tribute előadásával lépett színpadra.
Több mint tíz éve tevékenykedik a magyar zenei életben szóló- és háttérénekesként különböző műfajokban.

Padamadan / Nikos

Cover Emmett

Szentirmai Zsolt

1981-től az Operaház Gyermekkórusában tanult éneket és hangképzést. 1984-től az Arany Tíz Musical Stúdió tagjaként színészmesterséget is tanult. Még ebben az évben a Rockszínházhoz került, gyermekszínészként játszott a Nyomorultak és az Evita című előadásokban. 1990-től a Rock Színház tagjaként többek között a Sakk, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Miss Saigon előadásokban szerepelt.
1992-ben a Vígszínházhoz került, itt több prózai és zenés darabban is játszott, többek között A dzsungel könyvében. Mindeközben a Toldy Mária Ének Stúdió növendékeként folytatta tanulmányait.
2001-től a Budapesti Operettszínház Musical Együttesének tagja,
2008-tól a Madách Színházban játszik.
Fontosabb előadásai: A dzsungel könyve, West Side Story, A Kutya, akit Bozzi úrnak hívtak, Funny Girl, Elisabeth, Cabaret, Sweet Charity, Anna Karenina, Jézus Krisztus Szupersztár.

Guard / Aaron

Cover Warner Huntington III.

Fülöp Kristóf

Kristóf kiskora óta foglalkozik a zenével, több mindenben is kipróbálta magát. Furulyázni, trombitázni, zongorázni tanult, de végül az éneklés mellett kötött ki. Kötött ki? Inkább annyira beleszeretett, hogy azóta is a legnagyobb szenvedélye. A középiskolai musical szakkör után egy budapesti társulatnál próbálgatta szárnyait, majd úgy döntött, hogy szenvedélyét és álmát valóra váltja. Most a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójának végzős hallgatója, és a Magyar Hajnal Énekstúdió növendéke. Kristóf bátran áll a megpróbáltatások elé, kihívásnak tekint minden új feladatot. Izgatottan várja a Dr. Szöszi csapatával is a közös munkát.

Joe / Pforzheimer

Carlos / Lowell

Deák Gábor

Gábor, művészeti tanulmányait 11 évesen, a határainkon túl is ismertséget szerzett Szombathelyi Fiú Énekiskolában kezdi, ahonnan egyenes út vezet a helyi zeneművészeti gimnáziumba, mindkét intézményben magánének és zongora szakon szerez tapasztalatokat.
Pár évvel később, külső hatásra felvételre jelentkezik a zalaegerszegi Nádasdy Kálmán Színészképző Stúdióba. Színész képesítését itt szerezi meg, stúdió másodévtől már nagyszínpados fő- és főbb szerepekben tekintheti meg a közönség a megyei teátrumban. 5 év zalaegerszegi tartózkodás után figyelme külföldi produkciók felé irányul és az elmúlt években németországi színpadok előadásaiban, óceánjáró hajók színházainak showműsoraiban tevékenykedik, mint színész és szóló énekes, ahol a zenés és prózai műfaj szinte minden válfajában kipróbálja magát, angol és német nyelven játszott produkciókban, színházi előadásokban.
Szerepei a teljesség igénye nélkül:
Kvártélyház Zalaegerszeg, Hotel Menthol – Zsilett
Kvártélyház, Zalaegerszeg Anconai szerelmesek – Lukrezio del Sorro
Hevesi Sándor Színház, János Vitéz – Jancsi
Hevesi Sándor Színház, Oliver! – Svindlikirály
Hevesi Sándor Színház, Portugál – Bece
Hevesi Sándor Színház. Valahol Európában – Hosszú
Kulturvereinigung, Güssing, Footloose – Chuck Chranston
Konzertdirection Landgraf, A Chrismass Carol – Fred, Ifjabb Scrooge
T.C., Neurosenkavalier – Jürgen Appelhans (Elvis Presley)

Dance Ensemble (Delta NU)

Erdei Nikoletta

8 évesen kezdett el táncot tanulni egy Hip-hop tánciskolában. Itt már gyerekként is sok fellépésen, versenyeken, divatbemutatókon vett részt. Mindig a tánc volt az első helyen, még az iskola előtt is. Eközben több táncstílussal is megismerkedett, többek között jazz-balett, latin, kortárs táncok . 17 évesen szerepelt a Dr. Bubó című musical felnőtt tánckarában, több tv-showban, és fodrász és divatbemutatókon. 2010-ben részt vett Németországban egy 3 hónapos turnén a Night of the Dance című táncos show-val. 2011 óta pedig szinte az összes televíziós produkció tánckarában láthattuk. ( X faktor , Megsztár , Sztárban Sztár, Nagy Duett , A Dal, Szombat Esti Láz, Star Acadamy ) 2012  óta az Appril Project tánccsapat tagja. Láthattuk még a Piszkos Fred a kapitány című musicalben.

Dance Ensemble (Delta NU)

Farkas Amáta

Amáta számos évnyi sportolás után talált rá végül a táncra, amely immáron több, mint tizenöt éve kíséri az életét, s vált a legnagyobb szenvedélyévé. Először hip-hopot kezdett el tanulni, később a Bailart Táncstúdióban, majd a Magyar Táncművészeti Egyetem színházi tánc/musical szakán végzett, ahol lehetősége nyílt számos más táncstílussal is megismerkedni. 2010 óta az Art Kingdom Dance Community tagja, illetve tanára. Szabadúszóként évek óta vesz részt különféle színházi előadásban (pl.: Budapesti Operettszínház: Fame, Alföldi Róbert: Passió, Hatszín Teátrum: Adrian Mole), koncerten (Wellhello), s televíziós műsorban (X-faktor, Playback Párbaj) – a tanítás és koreografálás mellett.

Dance Ensemble (Delta NU)

Kaló Judit

Kaló Judit 2000 környékén ismerkedett meg a tánc világával. Előtte szertornászként alapozta meg technikai tudását. Versenyzőként nemzetközi és országos versenyeken is állt már a dobogó legfelső fokán hip hop kategóriában. Közben diplomát szerzett az ELTE Testnevelés -Rekreáció szakán. Dr. Szöszi című musicalen kívül számos színházi darabban dolgozott már. /Vámpírok Bálja, Tanulmány A Nőkről, Robin Hood/ Valamint az X-Faktor táncosa volt legutóbb is, illetve koreográfus asszisztense. A sport, a tánc reméli élete része lesz amíg csak teheti.

Dance Ensemble (Delta NU)

Lakatos Loretta

Lola 7 éves korában találkozott először a tánc műfajával. Akrobatikus rock and roll-ban ért el hazai és nemzetközi sikereket, majd 16 éves korában ismerkedett meg a hip-hop stílussal.
Fiatal kora ellenére koreográfusként kapott lehetőséget több egyesületnél, de emellett táncosként folyamatosan fejlesztette önmagát. Első kiugró sikereként Magyarország egyik legnagyobb nemzetközi versenyén szerzett 1. helyezést érdemes megemlíteni, amit a Free Sensation csapat tagjaként ért el. Showtáncosként külföldi színpadon is megmutatta tehetségét (Silja Serenade,Silja Galaxy), majd hazatérve magyar tehetségkutató műsorok(X-Faktor,Star Academy), showműsorok (Allee,Fashion Show,Wonderland Dance Company) illetve videoklipek/koncertek (Wellhello,Majka,BSW) szereplőjeként láthatjuk a mai napig. Jelenleg a Hot Girly Dance Class magassarkú tànc nagyköveteként érvényesíti a tànc iránt érzett szenvedélyét, megteremtve ezzel annak a lehetőségét, hogy minél több nőtársa élhesse meg óráin új minőségben nőiességét.

Dance Ensemble (Delta NU)

Nagy Zita

Zita a tánccal 2001ben ismerkedett meg, majd 2003-tól versenyszerűen foglakozott vele. 2003 es 2009 között a Magyar Divat -és Sporttánc Szövetség és az International Dance Organization többszörös magyar bajnoka, világkupa győztese, európa -és világbajnoki versenyek dobogós helyezettje hip-hop kategóriában. Évek óta különböző Tv műsorok rendszeres fellépője ( pl: X-Faktor, Nagy Duett, Csillag Születik ). A R3D ONE tánciskola tanára, ahol igyekszik tudása legjavát átadni a fiatalabb és az “idősebb” generációnak is, vendégtanárként pedig országszerte tart workshopokat egész évben. Alig várja, hogy végre a színház világában is kipróbálhassa magát! 🙂

Dance Ensemble (Delta NU)

Pélyi Bettina

Sminkes-táncművész.
Élete a művészvilág, a tánc, sport és a színpad. 10 éve tevékenykedik színpadi táncosként, ez idő alatt huzamosabb ideig dolgozott a Soproni Petőfi Színházban és az Experidance Produkció tánckarában is, valamint a Győri Nemzeti Színházban az Equus c. drámában, a Thália Színházban a Félúton a fórumfelé c. Broadway musicalben, Panace szerepében. Többször megfordult kisebb és nagyobb turnékon külföldön, pl.: Kínában, Dubaiban, Szlovéniában, Némétországban is. A tánc mellett más művészeti tevékenységek is közelállnak hozzá, mint pl az éneklés, többször volt lehetősége mikroporttal színpadra lépni. Sminkesként is bontogatja szárnyait, alkalma nyílt fotózásokon megmutatni tudását és büszkeséggel tölti el, hogy egy jóga könyvben visszaköszönnek a sminkjei.

Dance Ensemble (Delta NU)

Csörögi Márk

Márk tv-s, és színpadi show-k táncosa, asszisztense, és fő koreográfusa (például X-Faktor) Táncosként nem csak hazai (például Recirquel, TV2, Madách Színház), de külföldi palettán is alkalma nyílt már bizonyítani, mint európai, mint tengeren túli szinten. Fél évet töltött táncosként Amszterdamban egy fuzionális együttesnél, ahol az urbán stílusokat keverték a klasszikus, és modern stílusokkal. Az évek alatt a hip-hop mellett más műfajokkal is megismerkedett, többek között balett, modern, és kontakt. Számára fontos, hogy egy táncos sokszínű legyen, hiszen annál érdekesebb, és sokoldalúbb lesz. A rengeteg munka mellett mindig fordít időt a továbbképzésekre. Számtalan hazai, és külföldi workshopon, táborban vett már részt. Rengeteg híres koreográfussal, és táncossal volt lehetősége együtt dolgozni, és találkozni.

Dance Ensemble (Delta NU)

Győri Ádám

Középiskolai tanulmányai alatt tagja lett egy amatőr musical stúdiónak, ahol belekóstolhatott a musical-játszás világába. Szakmai előrelépés miatt a Style and Passion Dance társulatához csatlakozott, akikkel számos táncjátékot és showműsort tudhat maga mögött. A Best of Broadway produkcióval Máltán is turnézott. Táncolt az Ivancsics Ilona és Színtársai által rendezett Barbara c. musicalben, és a Center Line Színház Houdini c. produkciójában. Táncelőadásai, ahol szólista pozíciót tölt be: Óz a Nagy Varázsló, Anasztázia Hercegnő, Egyiptom Hercege, Made in Retro. Évek óta Nédó Olga Príma díjas hegedűművész táncosa, akivel nemzetközi szinten is turnézik. Továbbá szerepelt 2016-ban a Dal című műsorban és videoklippekben. Színházi produkciók mellett tanítással és versenyzéssel is foglalkozik. Kiemelkedőbb eredményei: Magyar Bajnok párosban és csapatban, illetve a WBA World Dance Championship ezüstérmese 2017-ben páros kategóriában.

A VÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!